Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

BENGKEL PERANCANGAN STRATEGIK

 

Pada 23hb Januari 2016, PPAAB telah mengadakan Bengkel Perancangan Strategik Kumpulan PPAAB yang melibatkan seluruh cawangan Al-Amin.

Bengkel yang telah dihadiri oleh Semua Ahli Lembaga PPAAB, Ahli-ahli Lembaga daripada sekolah-sekolah JV dan juga pengurusan sekolah.

Antara sekolah-sekolah yang terlibat ialah Sekolah Rendah Islam Al-Amin Gombak, Sekolah Menengah Islam Al-Amin Gombak, Sekolah Rendah Islam AL-Amin Kuala Lumpur, Al-Amin Tropicana School Sungai Buloh, AL-Amin Tropicana School Kota Bharu, Sekolah Rendah Islam AL-Amin Wilayah Persekutuan, SBP@SMI Al-Amin Bestari D'Merlimau Melaka, Al-Amin Kota Mas School dan Sekolah Rendah Islam Al-Amin Cheras Selatan.

Bengkel telah dimulakan dengan sedikit kata-kata aluan oleh Pengerusi Pusat Pendidikan Al-Amin Berhad, Tn Hj Shaharom Md Shariff dan seterusnya bengkel telah diserahkan kepada Tn Hj Mohammad Tahir bin ismail, Pengarah Pusat Pendidikan Al-Amin Berhad merangkap fasilitator untuk bengkel pada kali ini.

Dalam bengkel tersebut telah membincangkan halatuju serta strategi yang mantap untuk 5 tahun akan datang. Sekalung tahniah diucapkan kepada semua peserta yang hadir.Semoga Allah memberkati usaha semua peserta dan mempermudahkan segala urusan untuk melahirkan generasi Soleh Wa Musleh, InsyaAllah.

 

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Berita Lain

 
 

Statistik Pengunjung

Hari ini: 70
Minggu Ini: 244
Bulan Ini: 1931
Bulan Kemarin: 3329
Total: 1075697

Hubungi Al-Amin

Hubungi Kami untuk sebarang soalan atau pertanyaan.

  • Hot line: 03-6178 0884